Bortolomiol

DE OORSPRONG

Documenten uit het midden van de 18e 19e getuigen van het bestaan van Bartolomeo Bortolomiol. Bartholomeus heeft gedurende zijn hele leven de wijnstokken gecultiveerd in de heuvels van Valdobbiadene. Giuliano Bortolomiol, oprichter van het huidige mousserende wijnbedrijf heeft altijd geloofd in de kwaliteit en toekomst van Prosecco bij naam, en in die zin zijn hele leven heeft gewerkt.

De dochters van de oprichter, Maria Elena, Elvira, Luisa en Giuliana hebben op hun beurt deze missie hun eigen gemaakt, samen met hun moeder Octavia, hebben zij geïnvesteerd in middelen en energieën, zowel in de kwaliteit van het product en in het creëren van een sterke band met het grondgebied, geleid door een principe van verantwoordelijkheid voor het milieu.

Het waarborgen van de kwaliteit van de druiven, zonder afbreuk te doen aan de bescherming van het milieu en de gezondheid van de mens, maakt deel uit van een traditie van sterke sociale verantwoordelijkheid op het grondgebied dat de familie Bortolomiol altijd heeft onderscheiden en verenigt met zijn wijnboeren.