Distilleria Marzadro
100 dagen ononderbroken werk, 24 uur per dag, van september tot december, waarbij elke dag tonnen vers geselecteerde pomace worden gedistilleerd. Deze pomace komt uit de beste autochtone klassieke wijngaarden van Trentino, geplant in
bodems waar de klimatologische omstandigheden optimaal zijn voor hun teelt. De
grondstof wordt in eerste instantie zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd
door Andrea Marzadro. De pomace wordt gebracht naar de Distilleerderij. Op deze manier worden de geuren en aroma's behouden en vervolgens verbeterd met efficiënte conserveringssystemen, om de intensiteit intact te houden.
De distillatie vindt plaats in alembics. Elke fase van de Grappa-productie wordt bewaakt door een geautomatiseerd controlesysteem dat de pomace niet toestaat om plotselinge warmteveranderingen te ondergaan, waardoor een constante temperatuur behouden blijft, wat Marzadro Grappas zo glad en geurig maakt. Geavanceerde technologie en ambachtelijke verzorging smelten dus harmonisch samen om een absoluut superieure kwaliteit te garanderen.