3-6 oktober 2020: Wijnproeven in Trentino - geannuleerd!

WIJNHANDEL BELLA CIAO b.v. organiseeert een verrassende en culinair hoogstaande wijnverkenning naar het mooie Valsugana inTrentino Italië. We verblijven in HOTEL BAVARIA, vlakbij het meer en centrum in het prachtige Levico Terme. De mooie kamers zijn voorzien van douche/toilet, airconditioning en balkon.

In het hotel elke morgen een heerlijk ontbijtbuffet en zaterdag- en maandagavond een uitgebreid diner, 2 glazen rood, 2 glazen wit en water worden U aangeboden. De wellness met heerlijke sauna’s, Turks bad en zwembad zijn gratis voor onze gasten. Loopafstand naar het meer 5 minuten en naar het centrum 1 0 minuten. Fietshuur is mogelijk. In het hotel is WI-FI gratis voor onze gasten.

REISPROGRAMMA:

Zaterdag 3 oktober: In de morgen vliegen we naar Verona Airport. Na aankomst per bus naar VALPOLICELLA, waar we het wijnhuis FAUSTINO bezoeken voor een prachtige proeverij met AMARONE als hoogtepunt. Na dit bezoek naar Levico Terme, waar we om rond 16.00 in het hotel aankomen. ’s-Avonds welkomstdrankje en een heerlijk diner inclusief wijn en water in het hotel vlakbij het meer.

Zondag 4 oktober: Ontbijtbuffet in het hotel. In de loop van de dag per bus naar wijnhuis GRIGOLETTI in Nomi. Dit is een prachtig familiebedrijf met een flinke variatie aan wijnen. Aansluitend een bezoek aan GRAPPA DISTILLERY MAZADRO. Diner is deze avond niet inbegrepen. De reisleiding zal met een voorstel voor 2 restaurants komen waar een menu voor ons wordt samengesteld. Ook kunt U dineren op eigen gelegenheid in de omgeving.

Maandag 5 oktober: Ontbijtbuffet in het hotel. Na het ontbijt per bus naar MEZZACORONA, waar we per lift de berg op gaan voor een onvergetelijk uitzicht. Aansluitend een bezoek aan AZIENDA MARCO DONATI voor een uitgebreide proeverij. ‘s-Avonds diner in het hotel inclusief wijn en water.

Dinsdag 6 oktober: na het uitgebreide ontbijt verlaten we ons hotel en gaan per bus naar de Proseccostreek waar we nog een proeverij houden om het verschil met de Trentodoc te proeven. Dit is een optie, ook kunnen we naar Venetie.

Na het proeven van de laatste Italiaanse wijnen van deze reis vertrekken we per bus naar de luchthaven van VENETIE OF VERONA, voor de vlucht naar AMSTERDAM.

€ 540,00 pp ( gebaseerd op 2-persoonskamer)